Kreditpolitik

Det er kun dig som Administrator (Admin), som kan opsætte en kreditpolitik inde på Risika platformen. Hvis du kun er bruger (user), så vil du kun kunne se den opsatte kreditpolitik.

Du kan hurtigt se om du er Admin eller user, ved at klikke på dit navn oppe i højre hjørne.

Screenshot 2023-02-27 at 21.08.36

Hvis du bør have adgang til kreditpolitikken, men ikke kan tilgå den, så kan du kontakte jeres Admin, eller skrive til os på support@risika.com

Hvis du er i tvivl om hvordan du opsætter en kreditpolitik, så kan du læse mere om dette her: https://help.risika.dk/kreditpolitik.