Implementering af Risika i Uniconta

I denne guide forklarer vi, hvor du får opsat Risika integrationen i jeres Uniconta.

Denne integration kræver, at vores Uniconta-konsulent får adgang til jeres Uniconta, så han kan tilføje integrationen og klargøre den for jer.

Du kan blot følge guiden herunder, og så sende svaret retur til din kontaktperson i Risika.

Giv adgang til Risikas Uniconta konsulent

1. Klik på "Firma".
  2. Klik på "Administrer brugere".
  3. Klik på "Tilføj bruger".
  4. Indtast login-id og vælg brugerrettigheder.

Login-id: stjor@addpro.dk

Brugerrettigheder: Fuld

Screenshot 2023-02-02 at 20.24.53

Yderligere information

Derudover, så skal vi også vide hvad jeres regnskabsnummer er. Dette findes øverst i venstre hjørne, lige til højre for “Uniconta (89)”.

Hvis I har et testregnskab, som vi kan teste integrationen i inden vi ligger det ud I jeres regnskab, så skal vi også have adgang og regnskabsnummer til dette.

Opsætning af integrationen

Uniconta konsulenten burde opsætte de vigtigste informationer i denne sektion. Det er primært Risika API URL og Token, som er væsentlige for at integrationen kan indhente data fra Risika, og skyde det ind i Uniconta.

Hvis der mangler noget i disse felter, så er det følgende som skal opsættes:

Risika API URL

Følgende URL skal indsættes:

https://api.risika.dk/v1.2/

Token

Dette er jeres API token. Jeres token vil indeholde en lang række tal og bogstaver. Det er vigtigt at jeres token indeholder "jwt" i starten.

Eksempel på token:

jwt XxXxX034XXxx38x8034XX9755X56X899X0xxX866X9x98x98442X

Resterende felter

I de resterende felter har du mulighed for at indstille hvordan integrationen skal opdatere stamdata på jeres debitorer.

Screenshot 2023-02-02 at 20.58.29

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til inetgrationen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.