Ændring af valuta på Risika platformen

Du har mulighed for at vælge hvilken valuta som regnskabstallene bliver vist i på Risika platformen. Bemærk at det primært at tallene på Kredittjek-siden som bliver påvirket af dette.

For at skifte valuta, skal du blot klikke på dit navn oppe i højre hjørne, hvor du herefter kan vælge din ønskede valuta.

Screenshot 2023-02-27 at 21.08.36

Screenshot 2023-02-27 at 21.09.05

Lige nu understøtter vi en lang række valutaer, men hvis der mangler en som du skal bruge, så må du endelige tage fat i os på support@risika.com.