Personindblik

I denne artikel kan du læse mere om hvordan du finder virksomhedsoplysninger på individuelle personer.

I denne guide kan du læse mere omkring Personindblikket inde på Risika platformen. Her vil du både kunne se forklaring af funktionen, samt hvordan du kan bruge den.

Med Risika platformens personindblik har du mulighed for at finde virksomhedsoplysninger på individuelle personer. Med dennne funktion kan du finde oplysninger om hvilke roller en given person har eller har haft i både aktive og inaktive virksomheder.

Du finder personindblikket i kolonnen i venstre side af platformen. Når du klikker ind på denne vil du i toppen af platformen kunne søge på en hvilken som helst person.

Personindblik - 1 -1

Når du har fundet og valgt den person du gerne vil se information om, vil det se sådan ud:

Personindblik - 2

Du kan nu trykke ind på hver enkelt virksomhed, for at se de samme virksomhedsinformationer, som vi kender fra kredittjekket.

Du kan desuden tilgå personindblikket ved at trykke ind på en person, uanset hvor på platformen du befinder dig.