Oprettelse af notifikationer

I denne artikel kan du læse om hvordan du opsætter email notifikationer på din overvågningsliste.

Opsætningen af notifikationer er brugerspecifikt. Dette betyder at hver enkelt bruger, skal opsætte sine egne notifikationer.

Oversigt

Der er fire (hurtige) trin til at opsætte notifikationer af dine overvågningslister.

1. Dine notifikationer
  2. Tilføj notifikationer
  3. Ændring og valg af lister
  4. Eksisterende notifikationer

1
. Klik på "Dine notifikationer".

Skærmbillede 2021-02-19 kl. 13.35.27

2. Klik på den gule knap - "Tilføj notifikationer".

Skærmbillede 2021-02-19 kl. 13.35.58

3. I dette trin skal du vælge fire ting:

• Hvilken liste du gerne vil have notifikationer på. (Hvis du har flere lister har du mulighed for at vælge flere end en).
  • Hvilke ændringer som du gerne vil have notifikationer på. Der er de "Vigtige ændringer" som vi altid anbefaler. Derudover er der de "Almindelige ændringer" hvor du frit kan vælge dem som passer til dig, ved at hakke dem af.
  • Hvilket sprog du gerne vil modtage emailen på.
  • Til sidst skal du vælge hvor ofte du vil have besked - Dagligt, Ugentligt (vælg selv en dag) og månedligt.

Screenshot 2023-02-14 at 10.09.02
Til sidst skal du blot klikke på "Opret notifikation".

4. Hvis du klikker på "Dine notifikationer" igen, så vil du nu kunne se at at du har opsat din notifikation som ligger under "Eksisterende notifikationer".

Skærmbillede 2021-02-19 kl. 13.37.25

Nu er du færdig! Du vil nu begynde at modtage e-mails på dine kunder, så snart der sker ændringer på din liste.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til funktionen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.