Funktioner i SuperOffice

Risikas integration til SuperOffice kan nemt opsættes via SuperOffice AppStore. Integrationen virker på alle virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Oversigt

1. Risiko & kredit information
  2. Uddybende information på virksomheder
  3. Risiko & kredit faner
  4. Risika søg og importer
  5. Risika Admin center

Risiko & kredit information

I det højre faneblad har du mulighed for at få vist Risika information, direkte på den virksomhed du arbejder med. Du kan også få det vist på andre sider end "Firma" - dette kan du læse om længere nede.

I denne boks kan du få information omkring:

• Stamdata på virksomheden
  • Risika score og kreditanbefalinger
  • Historisk udvikling i Risika score
  • Indsigt i overholdelse af kreditpolitik
  • Virksomhedshøjdepunkter

Du har endvidere mulighed for at klikke på knappen "Vis i Risika", som tager dig direkte videre til virksomheden inde på Risika platformen, hvor du kan se meget mere information omkring virksomheden.

Screenshot 2023-07-26 at 13.47.45

Uddybende information på virksomheder

I bunden af SuperOffice har du et modul, hvor du kan finde uddybende information, f.eks. omkring personer, salg osv.

Her har du også mulighed for at få vist Risika integrationen. Du kan endda få vist endnu flere informationer omkring virksomheden, end du kan i det højre faneblad.

Her kan du se information omkring:

• Stamdata, Risika score og anbefalinger samt kreditpolitik
  • Virksomhedshøjdepunkter
  • Ledelse
  • Virksomhedsstruktur
  • Regnskabstal

Screenshot 2023-07-26 at 13.52.41

Risiko & kredit faner

Udover at du kan se information fra Risika på "Firma" siden, så har ud også mulighed for at få vist information omkring dit lead på stort set alle andre sider inde i SuperOffice.

I billedet herunder vises det siden "Personer". Du har mulighed for at se Risika information på følgende sider:

• Firma
  • Personer
  • Dagbog
  • Salg
  • Projekt

Screenshot 2023-07-26 at 13.59.01

Risika søg og importer

I Risika Søg har du mulighed for at søge efter nye kundeemner og importere dem til jeres SuperOffice.

Søgefunktionen

Du har mulighed for at vælge hvilket land du vil søge efter virksomheder i. Her klikker du bare på flaget for at ændre det, og herfter kan du indtaste den virksomhed som du gerne vil finde.

Screenshot 2023-07-26 at 14.58.14

På listen af virksomheder får du en masse vigtig information, bl.a. Risika score, overholder virksomheden jeres kreditpolitik, status, antal ansatte m.m.

Risika skjoldet

Hvis du klikker på det lille blå Risika skjold ved siden af en virksomhed navn, så kan du se endnu mere information omkring virksomheden inden du importerer den. Du kan også klikke på "Vis i Risika", hvor du kommer direkte ind på virksomheden på Risika platformen.

Screenshot 2023-07-26 at 15.29.40

Dublet tjek

Inden du importerer virksomheden, så kan du hurtigt se om virksomheden allerede findes i SuperOffice.

Hvis virksomheden allerede findes i SuperOffice, så er der et lille Firma ikon ude foran virksomhedens navn.

Screenshot 2023-07-26 at 15.36.10

Der kan være scenarier, hvor at virksomheden findes i forvejen, men at vi er usikre på om det er den rigtige virksomhed. Her kan du klikke på det lille udråbstegn.

Screenshot 2023-07-26 at 13.58.05

Her får du vist nogle informationer, hvor du efterfølgende kan "matche" eller oprette et link mellem virksomhederne.

Screenshot 2023-07-26 at 13.58.30

Dette er for at sikre at der ikke bliver oprettet dubletter.

Hvis der ingen ikoner er, så kan du begynde at importere vriksomheden.

Importer virksomheder

Når du skal importere en eller flere virksomheder, så skal du blot markere de virksomheder der skal importeres.

I bunden af siden kan du vise hvem Kontaktpersonen skal være, hvilken kategori virksomheden skal i, samt hvilken branche de befinder sig i.

Screenshot 2023-07-26 at 15.39.48

Efter at du har klikket på "Importer", så står den og kører lidt i baggrunden, og når de er importeret, så får du en besked omkring dette, samt der kommer et lille "Firma" ikon ud foran hver virksomhed som er importeret.

Risika Admin center

Som Superadmin kan du tilgå Risika Admin centeret, hvor du har mulighed for at opsætte og rette hvordan integrationen skal fungerer.

Du kan læse mere omkring dette i vores installationsguide: Guide

Videogennemgang

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til inetgrationen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.