Filtrering - Sådan generer du leads

Sådan danner du nye leads i filtrering. 


I denne guide kan du læse hvordan du bruger filtreringsfunktionen inde på Risika platformen. Du kan blandt andet bruge funktionen til at generere leads, som du derefter kan tage kontakt til. I bunden kan du se en YouTube video der viser de forskellige steps. som du kan læse her. 

Selve processen er delt op i 6 steps som indeholder:

Step 1 - Vælg filtre

Step 2 -  Anvend filtre

Step 3 - Indtast værdier

Step 4 - Eksporter leads

Step 5 - Vælg hvad du vil eksportere

Step 6 - Færdig - Se eksempel 

Videogennemgang


Step 1: Vælg filtre

Start med at trykke på "Vælg filtre".Step 2 - Anvend filtre


Nu kan du vælge de filtre du vil bruge til at kunne finde virksomheder med. Der er 25 filtre at vælge i mellem, hvor du f.eks. kan vælge at søge efter virksomheder baseret på deres nøgletal eller region. Du kan se alle de forskellige muligheder for filtrering herunder. 

Step 3 - Indtast værdier

Nu hvor du har valgt de filtre du vil søge på, skal du nu indtaste de værdier, du vil filtrere på.  Her har vi udvalgt 3 filtrer - Egenkapital, Branchekode og Risika score. Her er det vigtigt at du indtaster værdier i felterne. I billede eksemplet er det opsat som følgende: 
- Over 500.000 i Egenkapital

- Der er tilføjet en række branchekoder - Dem kan du vælge hvis du trykker på “Select” i filteret.

- Risika score fra 1 - 10

Ud for de forskellige filtrer, har du mulighed for at vælge om værdierne enten skal være over/under, om de skal inkluder/ekskluder eller lavere, mellem eller højere. 

Så snart du indtaster værdier i det første filter, så vil der begynde at dukke virksomheder op som passer til din søgning. Her kan du yderlige sortere, f.eks. om du vil frasortere virksomheder der er reklamebeskyttet, om virksomhederne der har en email eller telefonnummer registeret. Du har mulighed for at gemme dine filtre, ved at trykke på “Gem” i toppen ved siden af “Vælg filtre”

 

 

Step 4 - Eksporter dine leads til en .xls eller .csv fil.

For at kunne eksportere dine leads, tryk ude i højre side på eksporter knappen - vælg om det skal være en .csv eller .xls fil. 
Step 5. Vælg hvilke informationer du vil eksportere.

Her har du mulighed for at kunne eksportere dine leads. Her kan du også vælge hvilken information du vil trække ud af Risika platformen. Du har mulighed for at gemme dine eksport filtrer, så du ikke behøve at udfylde dem næste gang du skal eksportere. Her skriver du et bare et navn ind i det tomme felt i bunden. Herefter trykker du på eksporter knappen, så får du din liste i en excel eller csv. Fil. 
Step 6 - Færdig

Eksempel på lead eksportering

 

Videogennemgang

Her kan du se en gennemgang af Filtreringsfunktionen, hvor jeg viser hvordan du kan genere leads.

 

 

Husk du altid kan skrive eller ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål.