Hvordan tilføjer / sletter jeg brugere?

Denne artikel viser hvordan du nemt kan tilføje og slette brugere inde på Risika platformen.

For at kunne tilføje og slette brugere, så skal du være administrator af jeres Risika platform. Dette vil du kunne se, hvis du klikker på dit navn oppe i højre hjørne. Her vil din rolle stå.

Note: Der er to forskellige roller - User eller Admin.

Brugerstyring

Tilføjelse af bruger

Sletning af bruger

Brugerstyring

For at du kan komme ind i "Brugerstyringen", hvor du kan tilføje og slette brugere, så skal du navigere op i højre hjørne, hvor du klikker på dit navn og går ind i "Indstillinger".

Indstillinger

Nu står du på "General Information", hvor du har mulighed for at ændre i dine bruger- informationer. Her skal du klikke på "Brugerstyring" for at du kan tilføje og slette brugere.

Tilføjelse af bruger

Du kan tilføje en bruger ved at klikke på det lille plus (+) ikon ude i højre side.
Herefter skal du tilføje brugerens Navn og Email, samt vælge om de skal være "User" eller "Admin".

Add user

Tip!: Det er vigtigt at huske at tilføje brugerens navn, da dette giver en bedre brugeroplevelse.

Sletning af bruger

For at slette en bruger, skal du klikke på det lille skraldespands-ikon. Herefter skal du blot bekræfte dit valg.

Delete user