Implementering af BC

I denne artikel kan du læse omkring hvordan du implementerer Risika integrationen til jeres Microsoft Business Central

Understøttede versioner af Risika integrationen:

On-premise - BC13-21

Cloud - nyeste versioner

Implementering af Risika integrationen

Følgende valgmuligheder er tilgængelige angående implementering af Risika integrationen til jeres Microsoft Business Central.

Implementering

I kan enten selv stå for implementeringen af integrationen, eller I kan mod et implementeringsgebyr, få Risika til at implementere integrationen hos jer.

Hvis Risika skal gøre dette, så kan dette aftales med jeres kontaktperson.

Hvis I selv skal stå for det, så er der følgende muligheder, alt efter hvad for en version som I bruger.

On-premise

Hvis I bruger en af de understøttede versioner af Business Central, så fremsender vi integrationen i en .app-fil, som blev skal indlæses i jeres Business Central regnskab.

Cloud

Hvis I anvender Microsoft's cloud version af Business Central, så kan I nemt hente og installere integrationen herfra:

https://appsource.microsoft.com/en-us/product/dynamics-365-business-central/PUBID.relateit%7CAID.risika%7CPAPPID.979378aa-788c-4936-9c55-8dea13da9d31?tab=Overview&exp=ubp8

Opsætning inde i Business Central

Når integrationen er installeret I jeres miljø, så skal der opsættes nogle få indstillinger får at integrationen kan begynde at hente data fra Risika, og indlæse det I jeres Business Central.

Følgende punkter skal være udfyldt:

Token

Dette er jeres API token. Denne får i fremsendet, så snart at I har købt adgang til Risikas produkter og services. Jeres token vil indeholde en lang række tal og bogstaver. Det er vigtigt at jeres token indeholder "jwt" i starten.

Eksempel på token:

jwt XxXxX034XXxx38x8034XX9755X56X899X0xxX866X9x98x98442X

Risika API URL

Følgende URL skal indsættes:

https://api.risika.dk/v1.2/

Kredit beregningsmetode

Denne afhænger af om I har købt adgang til vores BOHR eller NEWTON kreditmodel. Som udgangspunkt er BOHR med I alle vores pakker, hvor at NEWTON er vores machine learning model, som man kan købe adgang til.

Du skal derfor blot vælge den kreditmodel som I har adgang til. Som default er BOHR valgt.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til inetgrationen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.