Funktioner i Uniconta integrationen

Før at du kan begynde og bruge Risika integrationen til Uniconta, så skal den implementeres først. Dette kan du læse mere om her: Implementering.

Oversigt

1. Risika layout
  2. Debitor listen
  3. Debitor kortet
  4. Risika funktioner
    1. Opdater data
    2. Link til Risika platformen
    3. Overvågning af debitorer
  5. Data punkter fra Risika
  6. Video guide

Risika layout

Du har mulighed for at ændre i udseendet af jeres debitorliste. Dette kan du gøre for at få vist alle de tilfængelige datapunkter, som er tilgængelig fra Risika. Du kan se listen over datapunkter, længere nede på siden.

Du kan også blot tilføje Risikas datapunkter, direkte til din debitorliste.

Screenshot 2023-02-02 at 20.42.03

1. Klik på "Layout".
  2. Klik på "Hent gemt layout".
  3. Vælg "Risika".
  4. Nu får du vist alle datapunkter fra Risika.

Debitor listen

Du har mulighed for at få vist alle informationer fra Uniconta, og Risika, på jeres debitorliste.

Screenshot 2023-02-02 at 20.45.48

Debitor kortet

Du kan også se alt information fra Risika, direkte på debitorkortet.

Screenshot 2023-02-02 at 20.48.18

Risika funktioner

Der er en række forskellige funktioner, som du kan bruge til at administrere jeres data og debitorer mellem Uniconta og Risika.

Risika opdater - Dette lader jer opdaterer debitorer i Uniconta, så I sikrer jer at det nyeste data fra Risika, bliver vist i Uniconta.

Den vil opdaterer alle virksomheder som bliver vist på debitorlisten. Hvis du kan vil opdatere en række kunder, så skal disse kunder filtreres frem, og så skal i klikke på opdater.

Risika link - Hvis du klikker her, så kommer du direkte ind på Risika platformen, for den udvalgte debitor som du står på.

Risika monitor - Dette lader dig ligge virksomheder til overvågning, direkte fra Uniconta. Hvis du vil læse mere omkring vores overvågning, så kan du læse mere omkring det her: https://help.risika.dk/funktioner#overvågning

Masterslides Risika 2022 DK V1 (MASTER) (1)

Data punkter fra Risika

Vi har en lang række datapunkter fra Risika, tilgængelig i Uniconta integrationen. Du kan se en liste over datapunkter herunder:

• Risika score
  • Kreditpolitik
  • Seneste data opdatering
  • Status
  • Kreditmaksimum
  • Overskudsgrad
  • Årets resultat
  • Egenkapital
  • Soliditet
  • Kreditdage
  • Konkursanalyse
  • Gæld
  • Passiver i alt
  • Industrikode
  • Industribeskrivelse
  • Monitorering
  • Virksomhedslink

Video guide

I denne video kan du se en gennemgang af funktionerne i integrationen mellem Risika og Uniconta.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til inetgrationen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.