Risika integration til e-conomic

Med Risika integrationen til e-conomic, kan du få lagt alle dine debitorer fra e-conomic, til overvågning inde på Risika platformen. I denne guide, kan du læse om hvordan du opsætter integrationen, samt hvordan den fungerer.

Opsætning af e-conomic integrationen

Selve opsætningen er rimelig simpel, og du skal ikke gøre særlig meget selv. Der er blot et par enkelte steps som du skal i gennem, hvorefter vi klarer resten.

Step 1

Gå til følgende link:
https://secure.e-conomic.com/secure/api1/requestaccess.aspx?appPublicToken=oh6Yeg1gwMThSrpaB4NCKifyCFV9HzTtw7RkKDA0FME1

Step 2

Klik på “Tilføj app”.

Step 3

Kopier nøglen og send den til os.

Hvordan fungerer den?

Når vi har modtaget nøglen fra dig, så kan vi connecte jeres e-conomic med Risika. Herefter vil systemet automatisk ligge alle jeres debitorer til overvågning inde på Risika platformen.

Integrationen opdaterer hver dag, så alle nye debitorer som du opretter burde kunne ses inde på Risika platformen dagen efter.

Efter de er lagt til overvågning, så kan du gå ind og slå email notifikationer til, så du modtager en email hvis der sker nogle ændringer på jeres kunder.

Du kan læse mere omkring Overvågning her: https://help.risika.dk/funktioner#overvågning

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til inetgrationen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.