1. Support center
  2. Data
  3. Virksomhedsdata i de forskellige lande

Virksomhedsdata i andre lande

I denne artikel kan du læse om hvilke lande du kan få virksomhedsdata og kreditvurderinger i.

Med adgang til Risikas platform eller API er der som standard altid adgang til alle danske virksomheder. Der er dog mulighed for at få adgang til virksomhedsdata i andre lande.

Nuværende datakilder i andre lande:

• Sverige
  • Norge
  • Tyskland
  • England (UK)
  • Finland

Bemærk!: Som udgangspunkt er dette tilkøbsmuligheder til jeres nuværende abonnement. Der vil altid være mulighed for at åbne for data til flere lande hvis i ønsker dette. Kontakt os for at høre mere omkring dette.

Flere datakilder

Vi er altid på udkig efter at tilføje flere datakilder. Dette kunne f.eks. være data fra Holland, Frankrig, Polen osv. Skriv endelig til os, hvis du har nogle specifikke ønsker.

På sigt er planen at få data i alle lande i Europa, men vi prøver selvfølgelig at efterleve vores kunders ønsker.