Sletning af virksomheder på overvågningsliste

I denne guide kan du lære hvordan du nemt sletter virksomheder fra din overvågningsliste.

Oversigt

Der er 3 måder du kan slette en virksomhed fra din overvågningsliste.

1. Direkte fra virksomheden
  2. Fra overvågningslisten
  3. Slette hele listen

Direkte fra virksomheden

1. Start med at åbne virksomheden op på Kredittjek-siden.

2. Gå op i højre hjørne og tryk på overvåg.

3. Nu kommer alle dine lister frem - Her har du muligheden for at trykke fjern, på de lister, som virksomheden bliver overvåget på.

Skærmbillede 2021-09-17 kl. 13.53.00

Fra overvågningslisten

Det er også muligt at slette virksomheden inde fra overvågningen

1.  Start med at gå ind på listen hvor virksomheden er til overvågning på.

2. Tryk herefter på den lille boks ved siden af navnet

3. Tryk slet.

Skærmbillede 2021-09-17 kl. 13.59.21

Slet overvågningslisten

Det er også muligt at slette hele overvågningslisten.

1. Vælg den liste der skal slettes.

2. Tryk på "skraldespand" ikonet, herefter bekræft sletning

Skærmbillede 2021-09-17 kl. 14.04.45

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til funktionen, eller hvis der er andet som vi kan hjælpe os, så må du endelig tage fat i os. Du kan fange os på support@risika.com eller ved at bruge live chatten på vores hjemmeside.