Læs om de seneste nyheder på Risika platformen - September

Dette er en opsumering fra Risikas seneste nyhedsbrev, så du ikke går glip af de nyeste funktioner og forbedringer på Risika platformen.

Nye funktioner og forbedringer

• Sammenlign-funktion. Det er nu muligt at lave sammenligninger af flere selskaber, direkte inde på Risika platformen. Hvis du skriver en virksomhed ind, kan funktionen tilføje lignende virksomheder ved blot et klik. Her kan du sammenligne nøgletal, antal ansatte, Risika score og meget mere.

Du kan læse en guide eller se en video af den nye funktion på vores Hjælpe center, eller du kan klikke her og prøve den nye funktion for dig selv i platformen.

Sløret sammenligning
    Læs guide og se video her: Guide og video til Sammenlign-funktionen
    Prøv funktionen her: Prøv Sammenlign-funktionen her

• Nyt industrifilter.  Filtrene "Branchekode" og "Specifik branchekode" er slået sammen til filteret "Industri". Dette gør det væsentlig nemmere at finde præcis den branchekode, som du leder efter.

Skærmbillede 2021-09-06 kl. 09.48.27

• Gemme export filter ved leadgenerering. Du kan nu gemme de export filtrer du har brugt, når du har filtreret/genereret leads. Dette betyder, at du slipper for at klikke af hver gang, du skal exportere data.

• CVR med landekode Du kan nu søge efter virksomheder hvor landekoden indgår i CVR nummeret. Du kan f.eks. bruge: "DK37677892" til at finde virksomheder på Risika platformen. Dette virker også med svenske og norske landekoder.

• Telefonnumre fra overvågning. Det er nu muligt at eksportere telefonnumre direkte inde fra overvågningen.
  • Excel-fil med dine overvågninger. Du har nu mulighed for at downloade dine overvågnings notifikationer som Excel-fil, direkte inde i emailen.

• Defekte virksomheds ID'er. Du har nu mulighed for at downloade en fil, med defekte CVR-numre, når du importerer virksomheder til overvågningen. Defekte CVR-numre kan skyldes dubletter, fejl i CVR-nummer m.m.

• Ny overvågningsmail. Layoutet er blevet ændret og det er nemmere at danne sig et overblik over dine overvågede virksomheder.