Læs om de seneste nyheder på Risika platformen - Maj 2022

Læs om alle de nye funktioner, som du kan se frem til samt hvad vi har arbejdet på for nylig.

Få et hurtigt overblik

Funktioner, du kan bruge i dag

Hvad kan du se frem til

Funktioner, du kan bruge i dag

Her kan du læse om de funktioner, som allerede virker på Risika platformen i dag.

Forbedring af koncernhierarkiet

Koncernhierarkiet har trængt til noget kærlighed, og det har den endelig fået. Du kan nu både kigge op ad i hierarkiet, samt ned ad. Det betyder at du kan finde både datter- og moderselskaber uden alt for mange unødvendige klik.

Derudover så er det visuelt også blevet opdateret, så det ser noget pænere ud.

Listevisningen med forbedret design:

Screenshot 2022-05-23 at 13.16.56

Inde under "træstruktur" (knappen øverst og til højre for "listevisning") kan du både finde moder- og datterselskaber. Her skal du blot klikke på de gule felter, som der er markeret med de to røde pile i midten:

Screenshot 2022-05-23 at 13.17.24

Uniconta

Der er lige blevet udviklet en integration til det danske ERP-system, Uniconta. Dette betyder at man nemt kan indhente Risika data såsom Risika score, kreditmaksimum, regnskabstal, kreditpolitik m.m. ind i Uniconta. Der er også et link der fører direkte til debitoren på Risika platformen, så I nemt kan hoppe mellem de to systemer.

Du kan dertil også opdatere dine debitorer med alt stamdata fra Risika, så du sikrer dig at jeres data er korrekt og opdateret. Denne opdatering kan enten ske automatisk, eller den kan køres manuelt, hvor I enten kan opdatere enkelte debitorer eller alle på en gang.

Hvis du vil vide mere omkring pris, funktionalitet eller blot have en gennemgang af Uniconta integrationen, så må du endelig kontakte os.

Her kan man få alle datapunkter fra Risika, vist på jeres debitorliste i Uniconta:

Screenshot 2022-05-17 at 14.57.38

Det er også muligt at få vist alt data på den enkelte debitorer.

Screenshot 2022-05-17 at 14.58.27

I kan i indstillinger også selv vurdere hvilke stamdata, der skal opdateres såsom virksomhedens navn, adresse osv.

Screenshot 2022-05-17 at 14.59.19

Forbedringer af den norske del af platformen

Der er blevet arbejdet hårdt på at forbedre den norske del af Risika platformen. Dette betyder blandt andet bedre data, f.eks. på ejere m.m. Derudover så er der også væsentlige forbedringer af de norske oversættelser, hvis man har platformen indstillet til norsk sprog.

I forlængelse af den nye scorecardmodel som udkom i marts, så blev den norske model også opdateret, hvilket betyder bedre kreditvurderinger af norske virksomheder.

Som noget nyt er der også blevet lanceret en ny enkeltmandsmodel af enkeltmandsvirksomheder i Norge.

Derudover er det nu også muligt at tilgå koncernhierarkiet på norske virksomheder.

Betalingsanmærkninger i Norge er blevet forbedret

Hvis en norsk virksomhed har nogle betalingsanmærkninger, så kan du nu klikke ind og se alle de betalingsanmærkninger, som der er registreret på virksomheden.

Dette giver et væsentlig bedre overblik, da du kan se hver enkelt betalingsanmærkning, beløbet, kreditoren, status m.m.

På kredittjeksiden kan du i dette tilfælde se, at der er otte betalingsanmærkninger:

Screenshot 2022-05-23 at 11.42.31

Hvis du klikker på "se betalingsanmærkninger", får du nu det fulde overblik:

Screenshot 2022-05-23 at 11.43.22

Valutaomregner

Det er nu også muligt at vælge hvilken valuta, som du vil have vist på Risika platformen. Her er der alle de kendte valutaer, som du skulle være interesseret i at få vist. Dette ændrer valuta for kreditmaksimum, regnskabstal m.m.

Du klikker blot oppe i højre hjørne på dit navn, hvor du herefter kan ændre valuta.

Screenshot 2022-05-23 at 11.47.39

Væsentlig forbedring af API dokumentation

Til sidst er der også blevet arbejdet på API dokumentationen. Dette gør sig selvfølgelig kun gældende for de kunder, som anvender Risikas API.

Du skal dog stadig ikke snydes for at se, hvordan sådan en dokumentation ser d: https://docs.risika.com/

Den nye API dokumentation er stadig i beta, men derfor kan du sagtens bruge den. Det betyder blot, at vi fortsat er ved at forbedre den.

Hvis du vil høre mere om en potentiel API løsning, kan du kontakte os her

Hvad kan du se frem til?

Finsk data

Vi har nævnt det før. Der kommer finsk data på Risika platformen. Dog må vi erkende, at det har taget længere tid end forventet. Og til dem af jer, som har ventet på det, beklager vi forsinkelsen.

Status er at vi lige nu afventer det offentlige register i Finland til at godkende vores ansøgning. Herefter skal vi indhente data og bearbejde den.

Vi arbejder på det så hurtigt som vi kan, og skal nok holde jer opdateret så snart vi ved mere.

Integrationer til HubSpot og SuperOffice

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med de indledende snakke omkring integrationer til både HubSpot og SuperOffice.

Det er stadig tidligt i processen, men integrationerne vil gøre det betydeligt nemmere at arbejde med leads i de respektive systemer. Dertil kommer der også noget indlæsning af leads fra Risika samt automatisk opdatering af data. Vi skal nok dele mere omkring dette, når vi når længere i processen.

Hvis du er interesseret i nogle af disse løsninger, og har eventuelle inputs, vil vi meget gerne høre om dem.

Vi regner med at have begge integrationer klar i Q4 i år.

Det var alt for denne gang. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af de nye funktioner, eller hvis der er noget, som du vil høre mere om, så sig endelig til.
Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.