Sammenlign-funktion hos Risika

I denne guide kan du læse mere omkring Sammenligningsfunktionen inde på Risika platformen. Her vil du både kunne se forklaring funktionen, samt hvordan du kan bruge den. Hos Risika bliver det kaldt for "Sammenlign". Det også kendt som Tvillingeanalyser eller Company Comparison.

Sammenlign-funktionen

Du finder den nye funktion "Sammenlign" i venstre side i navigationsmenuen, lige under Overvågning.

Screenshot 2021-09-06 at 10.51.51

Søg på en virksomhed

Først skal du finde den virksomhed, som du vil sammenligne virksomheder med. Dette kunne f.eks. være jeres egen virksomhed, eller en konkurrent.
Du klikker blot på feltet med "Søg virksomheder" hvor du indtaster virksomhedens navn. Du har også mulighed for at ændre land, så du f.eks. kan søge efter svenske virksomheder.

Du skal dog have adgang til flere lande for at kunne søge i disse lande.

Screenshot 2021-09-06 at 10.52.38-1

Virksomhedsdata

Når du har fundet den virksomhed, som du gerne vil bruge til sammenligningen, så vil du kunne se en række informationer på virksomheden.

Rating - Den kendte Risika score, som du også kan se på Kredittjek-siden

Historisk udvikling - Her kan du nemt få et indblik i virksomhedens historiske udvikling i Risika score

Virksomhedsinformationer - Her kan du se informationer som omsætning, årets resultat, antal ansatte osv.

Nøgletal - I denne graf kan du se hvordan virksomheden klarer sig på henholdvis afkastningsgrad, soliditetsgrad, likviditetsgrad og Risika score.

Udvikling i nøgletal - Her kan du se virksomhedens udvikling i de forskellige nøgletal.

Tip!: Hvis du trykker på Virksomhedsnavn så åbner den automatisk virksomheden op i "kredittjek siden"

Screenshot_2021-09-06_at_13_38_23_blurred

Skift valuta

Du har mulighed for at skifte den valuta som du vil have vist til din Sammenligning. Dette gør du ved at klikke på "Valuta" som du kan se på billedet herunder.
Til at starte med, så kan du vælge DKK, SEK, NOK, EUR og USD.
Screenshot_2021-09-06_at_10_55_46_blurred

Find lignende virksomheder

Du kan selvfølgelig selv søge på en ny virksomhed, som du gerne vil sammenligne med den første virksomhed.

Du har også mulighed for, at lade funktionen finde lignende virksomheder, som minder om den første virksomhed. Dette kan du gøre at klikke på det lille ikon som er vist på billedet herunder.

Du kan sammenligne op til 10 virksomheder på en gang.

Screenshot_2021-09-06_at_10_56_29_blurred1

Video guide af Sammenlign-funktionen

Hvis du har nogle spørgsmål til Sammenlign-funktionen, eller hvis der er andet vi kan hjælpe med, så må du endelig sige til.