Risika Chrome Extension og Installering

Når du har installeret og logget ind via Risikas Chrome Extension (blot med dine normale login oplysninger til Risika), så kan du begynde at bruge denne extension.

Gennemgang af Risika Chrome Extension:

Søgefunktion

Kontaktoplysninger

Andre relevante oplysninger

Video af Risika Chrome Extension

Guide til opsætning:

Installering af Risika Chrome Extension

Opsætning af Risika Extension

Video af installation til Risika Chrome Extension

Søgefunktion

Når du skal bruge denne extension, skal du blot gå ind på en virksomheds hjemmeside. Dette kan være en vilkårlig hjemmeside, f.eks. risika.dk

Herefter klikker du på det lyseblå Risika skjold oppe i højre side af din Chrome Browser.

Risika Chrome Extension

Herefter åbner Risikas Chrome Extension op, hvor du hurtigt kan få et indblik i virksomheden med nogle af de vigtige informationer om det selskab som du har søgt på.

Risika Chrome Extension

• Virksomhedsnavn. Øverst kan du se virksomhedens navn samt hvornår virksomheden blev startet.
  • Vis mere. Hvis du klikker på "Vis mere", så bliver du henvist direkte ind på virksomheden på Risika platformen, hvor du kan læse mere virksomheden.
  • Risika score. Skjoldet skifter farve alt efter hvilken Risika score som virksomheden har, og selve scoren kan ses ud af de 4/10.
  • Kreditpolitik. Du kan også se om virksomheden du kigger på, om den overholder den kreditpolitik som i har opsat. Grøn - så overholder virksomheden politiken. Rød - så overholder den ikke politikken, og hvis du holder musen over den røde tommelfinger, så kan du se hvorfor den ikke overholder kreditpolitikken.
  • Forventet omsætning. Her vil du på sigt kunne se virksomhedens forventede omsætning, som vi prøver at udregne. Dette er kun et estimat, da danske virksomheder ikke behøver at oplyse omsætning. Til en start vil Årets resultat blive vist i stedet for Forventet omsætning.
  • Antal medarbejdere. Her kan du se hvor mange medarbejdere virksomheden har.
  • Kontaktpersoner. Du kan se hvilke kontaktpersoner virksomheden har, så du hurtigt kan kontakte dem. Hvis du klikker på telefonen, så laver du en søgning på personens telefonnummer. Dette kan du læse mere om længere nede i artiklen.
  • Adressen. Til sidst kan du se virksomhedens adresse, og ved at klikke på adressen kommer du ind i Google Maps, hvor du kan se præcis hvor virksomheden ligger henne.

Kontaktoplysninger

Du kan søge efter personens telefonnummer via Risikas Chrome Extension.

NB!: Når du søger efter en kontaktpersons telefonnummer, så bliver der søgt på virksomhedens hjemmeside samt på Google.

Som nævnt tidligere, så kan du klikke på telefonen ud fra kontaktpersonen. Her går Chrome Extensionen over i fanen "Kontaktoplysninger", hvor den begynder søgningen.

Herunder kan du se de forskellige resultater på kontaktpersonens telefonnummer.

Risika Chrome Extension

• Match på telefonnummer. Teksten i toppen varierer alt efter om der er et godt match på kontaktpersonens telefonnummer. I dette tilfælde lyder teksten "Ser godt ud!" hvilket betyder at der er stor sandsynlighed for at telefonnummeret er korrekt.
  • Antal af match. De forskellige tal i højre side viser hvor mange steder telefonnummeret kunne findes på nettet. Det øverste telefonnummer har derfor 3 matches.
  • Links. Under hvert telefonnummer er der et link til de sider, hvor telefonnummeret blev fundet.
  • Kopier nummeret. Lige til venstre for antallet af match er der en kopier knap, hvor du hurtigt kan kopiere personens telefonnummer.

Andre relevante funktioner

Ret din søgning:

På "Søge siden" kan du ændre hvilken hjemmeside du søger på. Her klikker du på "Blyanten" hvor du kan ændre/rette i din søgning. Her har du nu mulighed for at ændre den virksomhed du søger efter, uden at skifte den hjemmeside som du står på. Risika Chrome Extension

Hjemmesider med flere match

Hvis der er flere match på den virksomhed som du har søgt efter, kommer resultaterne frem. Her kan du nemt klikke på den virksomhed som du søger information på.

Risika Chrome Extension

Søg efter en anden kontaktperson

Hvis du vil søge efter en anden person, kan du på "Kontaktoplysninger" siden ændre dette. Her klikker du blot på personen navn, hvor den markerer navnet. Slet navnet, og indtast det navn som du gerne vil søge efter.

Risika Chrome Extension

Video af Risika Chrome Extension

Her kan du se en video af hvordan du kan bruge Risikas Chrome Extension.

Installering af Risika Chrome Extension

For at du kan bruge Risikas Chrome Extension i din Google Chrome browser, så skal du ind i Google's App store og installere den. Dette kan du gøre her:

https://chrome.google.com/webstore/detail/risika/npnebjojkpcinokkgnkeoliganpjmkam/

Klik herefter på "Add to Chrome" eller "Tilføj til Chrome".

Risika Chrome Extension
Her skal du blot klikke på "Tilføj udvidelsen".

Risika Chrome Extension

Nu er Risikas Chrome Extension installeret.

Opsætning af Risika Extension

Efter at din extension er installeret er der kun et par enkelte trin tilbage, før at du kan begynde at bruge den.

Fastgør den til hurtig brug

Klik på den lille puslespilsbrik oppe i højre hjørne. Knappen hedder "Udvidelser".

Risika Chrome Extension
Her skal du finde Risikas Extension på listen, og klikke på den "knappenålen". Den skal være blå ligesom du kan se de andre er på billedet herunder. Dette gør at den bliver fastgjort oppe i dine Extensionsliste.

Risika Chrome Extension

Nu er din Risika Extension fastgjort på listen, hvor du vil kunne se det lyseblå Risikaskjold i din Extensionsliste.

Risika Chrome Extension

Første gang du bruger Risikas Chrome Extension

Første gang du skal bruge den, skal du logge ind i via din Risika Extension. Dette er de samme login oplysninger som du bruger til at logge ind på den normale Risika platform.

Klik på det lyseblå Risika skjold for at logge ind.

Skærmbillede 2021-02-17 kl. 14.36.24
Nu er din Risika Extension opsat, og du kan nu begynde at bruge den.

Video af installation til Risika Chrome Extension