Siden har problemer med at indlæse

Når du søger på en virksomhed, eller prøver at klikke ind på en virksomhed, så vil den ikke indlæses

Det kan potentielt have noget at gøre med at din browser har gemt noget gamle cache. Normalt kan et simpelt log ud og ind igen fixe det. For at du bliver logget helt ud, så kan du bruge dette link: https://dashboard.risika.dk/auth/logout

Bemærk!:  Det er oftest en god idé at lukke alle vinduer, hvor du har Risika platformen åben.